Hívj Most: +3630 327 0337

Lépj a fejlődés útjára!

Megannyi opciót kínál az internet, ha egy vállalkozás fejlesztése, köztudatba helyezése a cél. Azonban ez a folyamatosan és dinamikusan frissülő tárház kész útvesztő lehet a megfelelő szakértelem és tapasztalat nélkül.

Ne kísérletezz, mi lépcsőt építünk vállalkozásodnak, hogy ráléphess a fejlődés útjára.

Próbáld ki teljes online marketing csomagunk most kedvezményes áron!


Ne maradj le!

Az internet már nem csupán lehetőséget nyújt, hogy növeld bevételed, de az "aki kimarad, lemarad" elven komoly hátrányba kerülhetsz a versenytársak körében, ha elhanyagolhatónak és egyáltalán nem szükséges velejárójának tartod az online marketinget a vállalkozás működtetésében.

Nem mindig az a megoldás, ha több pénzt pumpálunk a cég marketingjébe, hiszen elsősorban azt kell megvizsgálnunk, hogy az eddigi költések optimálisan vannak-e felhasználva. Mi segítünk átvizsgálni a marketing célú kiadásokat, hogy akár ugyanakkora összeggel is nagyobb bevételhez segítsünk.

Ehhez meg kell néznünk, megfelelően van-e targetálva üzleted célcsoportja, hiszen csak azoknak érdemes megjelenni, akiket érdekelhet is az a termék, vagy szolgáltatás, amit te kínálsz.


Miben segíthetünk?

  • Mérhető eredményt generálunk, mely látványos bevételnövelésben is megmutatkozik
  • Munkafolyamatunk átlátható, érthető
  • Titoktartással biztosítjuk a teljes diszkréciót
  • Számunkra az elérhetőség kulcsfontosságú, levelezés mellett telefonon is rendelkezésre állunk
  • Nálunk számít a véleményed, szakértelmünket adjuk elképzeléseidhez
  • Csatlakozz te is elégedett ügyfeleink köréhez!
  • Mert a te sikeredet sajátunkként éljük meg mi is.

Máris kezdhetjük, vedd fel velünk a kapcsolatot most!

KAPCSOLATFELVÉTEL


Milyen eszközök állnak rendelkezésünkre online marketing során?

Jól szerkesztett, megnyerő weboldal

Először is ha online jelenlétre gondolunk, elengedhetetlen egy olyan weboldal megléte, mely megjelenésével bevonzza a látogatókat, tartalmával fenntartja az érdeklődést, valamint bizalmat ébreszt az emberekben a forgalmazott termék vagy épp szolgáltatás, egyben cégünk iránt.


Közösségi média

Manapság már egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek azok a közösségi platformok, melyek az embereket hivatottak összekötni. Nem csak egyszerű módja ez a kommunikációnak, de szórakozási lehetőséget biztosít, melyet akár saját érdeklődési körünkhöz is igazítunk. Mivel az emberek meglehetősen sok időt töltenek a képernyő előtt, az a legegyszerűbb, mi is ezt a platformot választjuk a kommunikációra.


Keresőoptimalizálás SEO

Hihetetlen ütemben gyorsul világunk. Az emberek egyre gyorsabban szeretnék megkapni, amit kigondoltak, így ha céged nincs benne a köztudatban, és az interneten meginduló keresés első másodperceiben sem találkozik veled a potenciális vásárló, nagy valószínűséggel le fogsz maradni róla. A keresőoptimalizálás segít neked, hogy a vállalkozásodhoz leginkább illeszkedő kulcsszavakra indult keresések során az első oldal találatai között lehess.


Google hirdetés

A Google Ads egy megfelelő platform arra. hogy gyorsan és célzottan bevételt generáljunk hirdetéseinkkel. Természetesen az optimális beállítást az előzmény adatokból tudjuk elérni, de a több éves tapasztalatra hagyatkozva a kezdeti beállításokkal is jöhet a megtérülés, mely hétről hétre folyamatos pozitív indexet generál.


Tartalom generálása

Itt elsősorban nem a bevétel növelése, hanem a vásárlók bizalmának elnyerése a cél, hiszen fontos egy olyan vásárlókört kiépíteni, akire hosszabb távon is számíthatsz. Ehhez elengedhetetlen, hogy folyamatosan frissülő tartalommal, érdekességekkel és releváns információkkal tartsd fenn azok érdeklődését, akik az oldaladra látogatnak, emellett új tartalommal dinamikusan növelheted weboldalad érdeklődőit.


Mit tartalmaz a csomag?

Igényfelmérés 


Legelőször is fontosnak tartjuk, hogy megismerjük vállalkozásod, hogy célzottan tudjunk segíteni az online marketing során. Nem egy sablontervet kapsz, hiszen minden ügyfél egyedi preferenciákkal rendelkezik, mi pedig szeretnénk megismerni a tiéd.

Stratégia kidolgozása 


Mielőtt rögtön billentyűzetnek esnénk, meghatározzuk azokat a kereteket, melyek a te vállalkozásodnak leginkább megfelelnek, hogy neked is átlátható legyen a folyamat, beleláss, hogyan dolgozunk.

Kulcsszavak meghatározása 


A releváns kulcsszavak meghatározása szintén nem elhanyagolható, hiszen ezek a szavak fogják felépíteni a marketing vázát, ezen szavak köré csoportosítjuk majd a keresőoptimalizálást és a hirdetéseket.

Weboldal felülvizsgálata 


Online marketing során a legfontosabb, hogy rendelkezz egy stabil, gyors weboldallal, ami esztétikailag és tartalmilag is megfelel a nézelődők követelményeinek, hogy legközelebb is visszatérjenek hozzád.

Forráskód optimalizálása 


Legyen akármennyire is megnyerő a weboldal, ha a forráskód szempontjából nincs optimalizálva, nehezebben fogják megtalálni, hiszen a Google keresőnek is meg kell ismernie a weboldal tartalmát, melyhez több eszközzel is hozzájárulhatunk.

Tartalom generálása a weboldalra 


A releváns tartalom elengedhetetlen ahhoz, hogy keresőoptimalizálás szempontjából kitűnjön a weboldal. Ebbe beletartoznak a termékleírások, a szolgáltatás részletes bemutatása, valamint a cég ismertetése.

Blogbejegyzések 


Amellett, hogy elárasztjuk lényeges és releváns tartalommal az olvasókat, fontos, hogy aktuális hírekkel, érdekességekkel is fenntartsuk érdeklődésüket, melyre egy blog oldal is lehetőséget nyújt.

PR cikkek írása 


A PR cikkek írása olyan szolgáltatásoknál és termékeknél segít, ahol az igény még nem, vagy csak szűk körben terjedt el. Ezek segítségével felébreszthetjük az olvasóban a szolgáltatás vagy termék iránti érdeklődést.

Linképítés 


A linképítés olyan szövegek írását foglalja magába, mellyel röviden bemutatjuk a weboldal által kínált szolgáltatást vagy termékeket a korábban meghatározott kulcsszavak segítségével, mely szintén a Google megítélése miatt szükséges.

Célközönség meghatározása 


A legtöbb feladat közül talán a legtrükkösebb a célközönség meghatározása, hiszen nem határozhatunk meg túl szűk, de túl tág kört sem. Amennyire tudja segíteni az online marketinget a jó célközönség meghatározása, legalább annyira tudja hátráltatni ennek az ellentéte is.

Google Ads hirdertéskezelés 


Célunk, hogy olyan hosszútávon is nyereséges Google Ads stratégiát dolgozzunk ki, melyek célzottan vásárlást generálnak a weboldalon, így növelve a vállalkozásod bevételét.

Facebook hirdetéskezelés 


Közösségi média nélkül szinte már nincs is online marketing. A Facebook az egyik legszélesebb körben használt platform, ahol a te vállalkozásod is megtalálhatja és kiszélesítheti fogyasztói körét.

Instagram hirdetéskezelés 


A Facebook és Messenger mellett az Instagram is meglehetősen széles felhasználói táborral rendelkezik, így Instagram jelenléttel tovább növelheted piaci versenyelőnyöd.

Youtube hirdetéskezelés 

Ez a platform óriási nézőtáborral rendelkezik, melyeknek célzott hirdetéssel tudunk sikeresen hirdetni. A youtube-on a Google hirdetési rendszerén keresztül tudunk videós és display hirdetéseket megjeleníteni.

Követőtábor növelése 


A posztok készítése egy költséghatékony megoldás, ha el szeretnéd érni a potenciális vásárlókat, ehhez azonban célszerű minél több követőt verbuválni oldaladnak.

Hirdetések kielemzése 


Nem elég jó hirdetést készíteni, foglalkozni kell annak utóéletével is. Mi a lefutott hirdetések kielemzésével járulunk hozzá ahhoz, hogy optimális szöveggel és kreatívtartalommal jelenjen meg a következő hirdetésed.

Heti jelentés a pozíciókról 


Nyomon követhető, és átlátható rendszerben közöljük veled, hogyan alakulnak a Google keresőben meghatározott kulcsszavakra szerzett helyezéseid, hogy szemmel látható legyen a fejlődés.

Folyamatos kapcsolattartás


Bármikor elérhetőek vagyunk számodra, nem hagyunk magadra. Minden szolgáltatásunknál elengedhetetlennek tartjuk azt, hogy kérdéseidre minél hamarabb megkapd a választ.


Kezdhetjük? Kérj árajánlatot:


Mi történik kapcsolatfelvétel után?

Elküldünk egy forintosított árajánlatot.  Ha érdekes egyeztetünk, bekérjük az adatokat az együttműködéshez.  Megkötjük a szerződést.   Megkezdjük a munkafolyamatot.