Mutasd be vállalkozásod egyedi megoldásokkal, profi kivitelben!

Weboldal készítés

Az általunk készített, személyre szabott weboldalakon garantáltan visszaköszön céged arculata.

Manapság már a vásárlások egyre nagyobb százaléka online bonyolódik le, dinamikusan átrendezve ezzel a piaci erőviszonyokat. Ha te sem szeretnéd, hogy a torta rád eső részét tovább faragják, mi lehetőséget biztosítunk, hogy online megjelenéssel (weboldal készítés) tovább bővíthesd meglévő ügyfélköröd.

Kapcsolatfelvétel

Milyen előnyei vannak egy jól megszerkesztett weboldalnak?

A mai világban egyre nagyobb szerepet kapó internetes vásárlások megreformálták az emberek vásárlási szokásait. Nem csak új teret nyitott az áruk és szolgáltatások szélesebb körű kereséséhez, de etalonként támpontot nyújt mindenki számára, aki az internetet böngészve szeretné kideríteni, melyik étterembe menjen, meddig tart nyitva kedvenc üzlete, vagy hogy honnan szerezze be kedvesének születésnapi meglepetését. Olyan új hullám ez a vásárlói körben, melyet a vállalkozások könnyen meglovagolhatnak, hiszen egy jól megszerkesztett weboldal marketing eszközként is remekel. Elmondható, hogy az offline médiában való megjelenésnél lényegesen nagyobb elérést nyújthatnak az online eszközök, mint a saját weboldal is. Az általunk fejlesztett weblapszerkesztő felület egyszerűen kezelhető, mely lényegesen biztonságosabb a széles körben ismert WordPressnél és társainál.

Hogyan profitálhatunk belőle?

weboldal készítés

Az interneten böngészők hada amint talál egy megfelelő keresési találatot, nem keres tovább. Így ha egy vállalkozás nem rendelkezik online megrendeléssel, elesik azoktól a potenciális ügyfelektől, akik így garantáltan a konkurencia bevételét fogják tovább dagasztani. Az online megjelenés előnyei közé tartozik, hogy mindig elérhető, ahogy az is, hogy nem korlátozzák be földrajzi távolságok, a világ bármelyik tájáról bevonzhatod a következő vásárlódat.

Hogyan dolgozunk mi?

Új weboldal készítés

Új weboldal készítés esetén először meghatározzuk a cég arculatát. Elkészítjük a grafikákat, leprogramozzuk az oldalt és feltöltjük tartalommal.

Meglévő weboldal fejlesztése

weboldal készítés

Meglévő weboldal esetén felmérjük az igényeket és ahhoz mérten teljesítjük. Ha kell a teljes tartalom és belső linkhálózat megtartásával készül az oldal.

Áraink

Gyors Stabil

Gyors weboldal készítés, kiválasztott sablonnal

Saját webmotor

Gyors betöltési sebesség

Mobilbarát weboldal

5 oldal elkészítése

Kapcsolat űrlap

Google térkép

Google Analytics

Google Webmester eszközök Árajánlatkérő űrlap

Képgaléria

Domain és Tárhellyel (benne az árban)


119.000 Ft + ÁFA

helyett

79.000 Ft + ÁFA

Árajánlatkérés

Egyedi

Egyedi weboldal készítés

Részletes grafikai kivitelezés

Saját webmotor

Gyors betöltési sebesség

Mobilbarát weboldal

5 oldal elkészítése

Kapcsolat űrlap

Google térkép

Google Analytics

Google Webmester eszközök Árajánlatkérő űrlap

Képgaléria

Domain és Tárhellyel (benne az árban)


159.000 Ft + ÁFA

helyett

139.000 Ft + ÁFA

Árajánlatkérés

Marketinggel együtt

Új weboldal mellé teljes marketing szolgáltatással is tudunk szolgálni.

Továbbá szövegírás és komplett tartalomkészítés is rendelhető. 

Itt a pontos árat egy ajánlatkérés beküldése után tudunk megadni.


Árajánlatkérés

Milyen kiegészítő szolgáltatások vannak?

Google hirdetés

Létrehozunk egy Google Ads hirdetési fiókot, ha ez már van, akkor egy másolatot a fontosabb adatokkal és optimalizáljuk, hogy a lehető legtöbb megkeresés, árajánlatkérés legyen az adott költségkeretből.

Social hirdetés

Létrehozzuk a megjelenéshez szükséges felületet, ha nincs, továbbá egy hirdetési kampányt. A megbeszélt stratégia alapján kezeljük és optimalizáljuk a hirdetéseket, egy-két hetente posztolunk és gyűjtjük a lájkolókat.

Keresőoptimalizálás (SEO)

Külső cikkek írásával, a weboldal forráskód és linkoptimalizálásával, továbbá linképítéssel, blog írással, PR Cikkek írásával érjük el a kívánt célt. Az eredményeket minden héten küldjük e-mailben (helyezések, munkák). Tehát a fejlődés hétről hétre nyomonkövethető, a cél elérése (első oldal teteje) a kiválasztott kulcsszavak aktuális helyezéstől, kulcsszavak erősségétől, a weboldal állapotától függ, de általában 6-8 hónap.

Weblap karbantartás

Természetesen vállaljuk a webmesteri feladatok elvégzését is: technikai segítség, tartalomfrissítés, hibaelhárítás.

A szolgáltatás díját egyedi árajánlatkérés alapján állapítjuk meg.

Weboldal készítés referenciák

weboldal készítés weboldal készítés weboldal készítés weboldal készítés

Weboldal sablonok