Google Ads hirdetés

Minket Jellemez:
Folyamatos Profitnövelés

Legfőbb erősségünk a bevétel növelés! Minden eszközünkkel és tudásunkkal arra koncentrálunk, hogy minél több bevételt generáljunk az adott költségekből. A kattintások száma másodlagos adat.

Célzott hirdetések

Az általunk kezelt hirdetések, csak olyan embereknek jelennek meg akik a legvalószínűbben konvertálódnak, azaz vásárolnak illetve megkeresik az ügyfelet.


Összehangolt beállítások

A Google Ads fiók csak a kiindulópont az online hirdetéshez. Alkalmazni kell további eszközöket a sikeres hirdetéshez. Pl.: Analitycs, SEO eszközök, más Google platformok.

Folyamatos fejlesztés

Saját magunk fejlesztése és munkánk folyamatos auditálása elengedhetetlen ebben a szakmában. Folyamatos képzésekkel és új technikák feltárásával tudunk az élen járni mások előtt.


Google Ads kampány készítés és menedzselés

Ha szeretnéd cégedet hirdetni a Google hirdetési rendszerében, mi segítünk ebben. Profi munkatársaink odafigyelnek rá, hogy olyan hirdetést hozzanak létre, ami a lehető legrelevánsabb, ami a lehető legtöbb kattintást és megkeresést hozza. Minden trükköt és tudást bevetünk a lehető legtöbb konverzió, megkeresés érdekében. Több éves tapasztalattal rendelkezünk, hivatalos Google Partner vagyunk és legalább 550 cégnek készítettünk már Ads kampányt, nagy sikerrel.

Google partner

Szolgáltatásunk tartalmazza:

  • kampány beállítása
  • hirdetések megírása, beállítása
  • kampány elindítása, optimalizálása
  • folyamatos figyelemmel kísérés
  • kampány kezelése
  • új hirdetések készítése
  • havi jelentés küldése a statisztikai adatokkal
  • folyamatos konverzió optimalizálás

És ami még nagyon fontos, hogy vásárlást, megkeresést generálunk!


Vedd fel velünk a kapcsolatot mostÁrajánlatkérés:

Keress bennünket bizalommal az alábbi telefonszámon


Google Adwords

munkatársaink várják a hívásod és segítenek mindenben:


+3630 327 0337


ÉRTED DOLGOZUNK!Birta Johanna


Programozó.

Oláh Tibor


Google Ads szakember, programozó.

Pásztor Szilvia


Újságíró, marketing szövegíró.

Bodnár Péter


SEO szakember, marketing manager.

Szánkai Nikolett


Profi fotós, termékfotós

Milyen kiegészítő szolgáltatások vannak?

Keresőoptimalizálás (SEO)

Külső cikkek írásával, a weboldal forráskód és linkoptimalizálásával, továbbá linképítéssel, blog írással, PR Cikkek írásával érjük el a kívánt célt. Az eredményeket minden héten küldjük e-mailben (helyezések, munkák). Tehát a fejlődés hétről hétre nyomonkövethető, a cél elérése (első oldal teteje) a kiválasztott kulcsszavak aktuális helyezéstől, kulcsszavak erősségétől, a weboldal állapotától függ, de általában 6-8 hónap.

Weboldal készítés

Új weboldal készítés esetén először meghatározzuk a cég arculatát. Elkészítjük a grafikákat, leprogramozzuk az oldalt és feltöltjük tartalommal.
Meglévő weboldal esetén felmérjük az igényeket és ahhoz mérten teljesítjük. Ha kell a teljes tartalom és belső linkhálózat megtartásával készül az oldal.

Weblap karbantartás

Természetesen vállaljuk a webmesteri feladatok elvégzését is: technikai segítség, tartalomfrissítés, hibaelhárítás.

A szolgáltatás díját egyedi árajánlatkérés alapján állapítjuk meg.

Social hirdetés

Létrehozzuk a megjelenéshez szükséges felületet, ha nincs, továbbá egy hirdetési kampányt. A megbeszélt stratégia alapján kezeljük és optimalizáljuk a hirdetéseket, egy-két hetente posztolunk és gyűjtjük a lájkolókat.