Védd meg a Google Ads fiókodat az érvénytelen kattintásoktól!

A kattintáscsalás 2021 -ben a PPC -hirdetők költségvetésének 20% -át pazarolja el.

A hirdetésvédelmi szoftverünk kizárja az érvénytelen IP -címeket, és blokkolja a hamis kattintásokat, ezzel növelve a kampányok teljesítményét.

A csaló IP-címek automatikusan bekerülnek a Google Ads IP-címek kizárási listájába. Ezután a értéktelen kattintó illetve bot nem fogja látni a hirdetéseket, nem tud többé rákattintani.


Kiket tilt a hirdetésvédelem szoftver?


Automatikusan beküldésre kerülnek a hamis IP-címek a Google Ads rendszerébe valós időben, biztosítva azt hogy a botok, rosszakarók ne tudják lekattintani a hirdetéseket: A hirdetésvédelmi szoftverünk az összes fenti felesleges forgalmat kizárja és észleli a direkt kattintgatókat is, akik rosszindulatból kattintanak a hirdetésekre. A tavalyi év statisztikái szerint az internetes forgalom 50%-a automatizált, a kattintások 30%-át botok, szoftverek generálják. Mobilon történő hirdetések esetén a 60%-ot is elérheti a véletlen kattintók száma, akik nem a hirdetésre szerettek volna kattintani.

Hogyan működik

A weboldalon elhelyezett script adatokat küld a hirdetésvédelem szoftverünknek, melyet a rendszer feldolgoz: mennyi időt tölt az oldalon végez -e valós műveleteket hanyadjára látogatott az oldalra Aztán pontozza a látogatókat és az algoritmus hasznos vagy csaló címkét ad. Az értéktelen / csaló látogatók IP-címét automatikusan beküldi a Google Ads rendszerébe az adott kampányok IP-cím kizáró listájára. Nekik már nem jelennek meg a hirdetések..

További információ és megrendelés:  hirdetesvedelem.hu