Keresőoptimalizálás

Hozd ki weboldaladból a maximumot, jelenj meg a Google találati listájának első oldalán!


Keresőoptimalizálás - milyen előnyökkel jár?

keresőoptimalizálás

Az embereknek szinte 90%-a megáll a Google keresési találatainak első oldalán egy adott kulcsszóra keresve, így nem csoda, hogy mindenki, aki weboldallal rendelkezik, erről az első oldalról álmodozik. Felkerülhetünk rá a Google Ads segítségével is, azonban ezzel plusz kiadást generálunk üzletünknek. Felmerül a kérdés, hogy mit tehetünk még?

Itt jön képbe a keresőoptimalizálás, ami annyit jelent, hogy a weboldal tartalmát úgy alakítjuk, hogy adott kulcsszóra optimalizálva a Google előre sorolja a találati listában, így növelve meg annak esélyét, hogy az interneten böngésző a mi oldalunkon kezdjen el nézelődni.

Keresőoptimalizálás - amit tudni érdemes róla

A keresőoptimalizálás lépései:

  1. Megfelelő kulcsszavak kiválasztása
  2. Weboldal tartalmának és forráskódjának kulcsszóspecifikus optimalizálása
  3. Új tartalmak készítése (termékleírások, ismertetők, blogbejegyzések, PR cikkek)
  4. Folyamatos linképítés

A keresőoptimalizálás nem egy egyszer igénybe vehető szolgáltatás, hiszen nem elég az első oldalra juttatni egy weboldalt, ott is kell tartani. Ez azért nem olyan egyszerű, mert a manapság igen elterjedt SEO szolgáltatást előszeretettel használja a konkurencia is, a Google pedig az oldalakat egymáshoz hasonlítva alakítja ki a rangsort. Elengedhetetlen tehát, hogy marketing szempontból is releváns és jól szerkesztett tartalommal bővítsük mindig oldalunkat.

Keresőoptimalizálás - áraink

Keresőoptimalizálás (SEO)

A keresőoptimalizálás szolgáltatás havidíjas, mely magában foglalja  weboldal, (függ a kulcsszavak erősségétől) kulcsszó optimalizálását.

A kucsszavak egyedi mennyisége miatt egyedi árazású.

Külső cikkek írásával, a weboldal forráskód és linkoptimalizálásával, továbbá linképítéssel, blog írással, PR Cikkek írásával érjük el a kívánt célt.

Webáruház Keresőoptimalizálás (SEO)

Ez a szolgáltatás havidíjas, mely magában foglalja webáruház optimalizálását, célja a forgalom növelése, vásárlások gyarapítása. Mindezt minőségi linképítéssel (10-25 DA), ha szükséges on-site SEO-val, blog írással, külső PR cikkek publikálásával. Fontosabb kulcsszavak meghatározása után és egy weboldal ellenőrzés után kezdjük a munkát.

Milyen kiegészítő szolgáltatások vannak?

Google hirdetés

Létrehozunk egy Google Ads hirdetési fiókot, ha ez már van, akkor egy másolatot a fontosabb adatokkal és optimalizáljuk, hogy a lehető legtöbb megkeresés, árajánlatkérés legyen az adott költségkeretből.

Social hirdetés

Létrehozzuk a megjelenéshez szükséges felületet, ha nincs, továbbá egy hirdetési kampányt. A megbeszélt stratégia alapján kezeljük és optimalizáljuk a hirdetéseket, egy-két hetente posztolunk és gyűjtjük a lájkolókat.

Weboldal készítés

Új weboldal készítés esetén először meghatározzuk a cég arculatát. Elkészítjük a grafikákat, leprogramozzuk az oldalt és feltöltjük tartalommal.
Meglévő weboldal esetén felmérjük az igényeket és ahhoz mérten teljesítjük. Ha kell a teljes tartalom és belső linkhálózat megtartásával készül az oldal.

Weblap karbantartás

Természetesen vállaljuk a webmesteri feladatok elvégzését is: technikai segítség, tartalomfrissítés, hibaelhárítás.

A szolgáltatás díját egyedi árajánlatkérés alapján állapítjuk meg.