Tűnj ki a tömegből!


A VÁLLALKOZÁSOD JÓ, MI SEGÍTÜNK HOGY AZ INTERNETEN A LEGJOBB LEGYEN!
ZAVAR, HOGY A KONKURENCIA ELVESZI ELŐLED A VÁSÁRLÓKAT?
ELÉRJÜK, HOGY EZ FORDÍTVA LEGYEN!

Amit kínálunk:

  • hirdetés a következő csatornákon: Google Adwords, Facebook, Youtube

  • keresőoptimalizálás: weboldal optimalizálás, erősebb kulcsszavak optimalizálása

  • minden reklámanyag elkészítése (szövegek, posztok, képek)

  • havi statisztikák elkészítése

  • folyamatos kommunikáció biztosításaÜzleti növekedés az AdWords használatával:

Az online hirdetés lehetővé teszi a kívánt típusú ügyfelek megcélzását és a nem kívántak kiszűrését. Az AdWords szolgáltatás online hirdetésekhez való igénybe vétele során különféle célzási módszerek segítségével éppen akkor érheted el a potenciális ügyfeleket, amikor azok a Te vállalkozásod termékeit vagy szolgáltatásait keresik.

Az Adwords segítségével hirdetéseit különféle üzleti céljaidnak megfelelően szabhatod személyre - például kattintható "Árajánlat kérés" gombot adhatsz hozzá a hirdetésekhez, így többen kérnek árajánlatot.

Ha a Google Keresési Hálózat keresési eredményeit követve hirdetsz, kulcsszavakat választasz ki, amelyek segítenek a kapcsolódó kifejezésekre kereső felhasználók hirdetésekkel való megcélzásában. Azt is megadhatod, hogy a hirdetések bizonyos napszakokban jelenjenek meg, és beállíthatod a helyet és a nyelvet is.

Ha Google-hirdetéseket megjelenítő webhelyeken és mobilalkalmazásokban, illetve a YouTube-on hirdetsz (ez az úgynevezett Google Display Hálózat), akkor még több részletet megadhatsz: kiválaszthatod az elérni kívánt személyek életkorát, az általuk felkeresett webhelyek típusát, valamint érdeklődési körüket.

Te döntöd el, mennyit szeretnél költeni, és csak abban az esetben kell fizetned, ha valaki megnyitja a hirdetésed, vagyis például rákattint a szöveges hirdetésedre vagy megtekinti a videohirdetésedet. Az ajánlatokat arra alapozhatod, ami a legmegfelelőbb a vállalkozásod számára.

Figyelemmel kísérheted, mennyire eredményes hirdetésed, és a jobb eredmények érdekében könnyen végezhetsz módosításokat.

Kapcsolatba léphetsz ügyfeleiddel, függetlenül attól, hogy milyen eszközt használnak - számítógépet, táblagépet, mobiltelefont vagy akár alkalmazásokat.

Online forgalom növelés a Facebookkal:

A Facebook hatékony és egyedülálló lehetőségeket kínál a hirdetések megjelenítésére azok számára, akik a legnagyobb valószínűséggel érdeklődnek majd vállalkozásod iránt.

A hirdetések a következő előnyöket kínálják:

  • Földrajzi hely, kor, nem, érdeklődési kör és más szempontok alapján érheted el az embereket.
  • Különböző eszközök segítségével követheted a hirdetések teljesítményét, és tökéletesítheted őket.

A Facebook marketingeszközei hatékony és eredményes módszert kínálnak online vállalkozásod forgalmának növelésére. Könnyebben elérheted azokat, akik fontosak vállalkozásod számára, és nyomon követheted a hirdetések eredményeit a különböző eszközökön.

Ott érheted el az embereket, ahol aktívak: amikor számítógépükön, táblagépükön és telefonjukon a Facebookra látogatnak.

A Facebookról webhelyedre irányíthatod az embereket, ahol időpontot foglalhatnak, feliratkozhatnak további információkért, vagy akár vásárolhatnak is.

Mérheted hirdetéseid teljesítményét, és új hirdetéseket hozhatsz létre olyan termékekhez és szolgáltatásokhoz, amelyekért rajongani fognak ügyfeleid.

A keresőoptimalizálás a helyes kulcsszóválasztással kezdődik:

A keresőoptimalizálás hatására a weboldal adott keresőszavakra a Google kereső találati listáján első oldalra kerül, vagyis az 1-10. helyre kerül. A weboldal a látogatottságból tud hasznot húzni. Látogatottságot a legolcsóbban keresőoptimalizálással érhetünk el, így potenciális érdeklődőkhöz jutunk, akiket az adott téma, kulcsszavak érdekelnek.

Mi segítünk a megfelelő kulcsszó kiválasztásában.

A Google első oldalán való megjelenés a lista első helyéhez közelítve egyre nagyobb profitot jelent!

Az USA-ban 60%, Magyarországon még ennél is markánsabb, 90%-on felüli a Google részesedése a keresőpiacon.

Ez azt jelenti, hogy az a vállalkozás, amelynek honlapja ma Magyarországon a Google első oldalán van szakterületének keresőszavaira, az az interneten kereső emberek elsöprő többségét eléri! A Google első oldalán fent lenni üzleti szempontból előnyt jelent. Ráadásul itt a honlapok tulajdonosi háttere lényegtelen: egy egyéni vállalkozó weblapja leelőzheti egy nagy vállalat honlapját, ha megfelelő figyelmet fordít az optimalizálásra - akár maga csinálja, akár szakértő céget bíz meg vele. Úgymond "minőségi" látogatók, mivel pontosan abban a témában keresnek, amire az adott cég megoldást nyújt.

Ez elég jól hangzik, igaz? A múlt évben több, mint 100 ügyfelünknek segítettünk sikeresen a konkurenciák elé kerülni!

Ingyen átnézzük oldalad és személyre szabjuk árainkat.

Segítségünkkel megtakarítod azt a költséget, amit feleslegesen a nem potenciális ügyfelekre fordítanál. Nincs üresjárat, megtérül a költség!

Ismerd meg, hogyan ért el sikert egy konkrét vállalkozás kiváló szakemberek kezében és e fenti három fontos összetevő kombinációjával!

Kérj egy árkalkulációt. Ez semmilyen kötelezettséggel és díjjal nem jár!


Egyéb